OSRAM Trust Program

Ne vjerujte svojim očima.
OSRAM-u.

U tvrtki OSRAM uvijek želimo pružiti najveću kvalitetu proizvoda. Stoga pažljivo pratimo kvalitetu i učinkovitost svih aspekata naših proizvoda kroz cjelokupne postupke proizvodnje i isporuke. Uostalom, kvaliteta i učinkovitost sastavnice su koje čine svaki OSRAM proizvod originalnim OSRAM proizvodom. A ne želite pristati ni na što manje, zar ne?

Međutim, u posljednjih nekoliko godina uočili smo povećan broj proizvoda koji nastoje kopirati ne samo određene dijelove naših proizvoda, već i naše ime, logotip i pakiranje. Za kupce širom svijeta, posebice one koji kupuju ksenon žarulje, to znači nedostatak pouzdanosti kada je u pitanju originalnost naših proizvoda.

Vjerojatno ste i prije naišli na krivotvorene proizvode u drugim područjima. Neki od njih vrlo su lako uočljivi. No neki nisu. Kada su u pitanju OSRAM proizvodi, pojedine krivotvorine toliko su uvjerljive da ni vaše oko, a ni oko stručnjaka ne može uočiti razliku.

Budući da smo došli do točke u kojoj više ne možete vjerovati vlastitim očima, želimo vas uvjeriti da ipak možete vjerovati OSRAM-u. Zato smo izradili ovu web-stranicu i OSRAM program povjerenja.

Jedan dio OSRAM programa povjerenja čine dvije sigurnosne značajke koje smo počeli provoditi u sklopu postupka proizvodnje, počevši od OSRAM ksenon žarulja. Možete jednostavno i brzo provjeriti autentičnost navedenih dviju sigurnosnih značajki tako da provjerite:

  • Jedinstvenu šifru na sigurnosnoj naljepnici
  • Jedinstvene podatke o žarulji na bazi žarulje
Provjerite svoj proizvod!

Dvije značajke na jednom mjestu

Jednostavno kliknite na sljedeću poveznicu kako biste započeli provjeru autentičnosti svog proizvoda:
Kao što se i očekuje od tvrtke OSRAM, odmah ćete dobiti rezultate kojima možete vjerovati.