Naljepnica na pakiranju i kod na pakiranju

Kliknite sljedeću poveznicu da biste vidjeli gdje se nalazi naljepnica na pakiranju.

Originalna OSRAM naljepnica trebala bi imati

  • Kod na naljepnici koji se sastoji od 7 znamenki
  • Posljednje 3 znamenke koda na naljepnici mogu se prikazati kao hologram u donjem desnom kutu
  • QR šifra koja vodi do naše web-stranice OSRAM programa povjerenja
  • Na njoj se nalazi logotip tvrtke OSRAM i URL www.osram.com/trust
  • Sigurnosna traka s mikrotekstom koji je čitljiv povećalom.

Sigurnosni kod je alfanumerički i ima 7 znamenki.

Pokušajte ponovno kako biste bili sigurni da nije došlo do pogreške u pisanju. Ako ponovno dobijete iste rezultate, vaš kod na pakiranju doista je nepoznat. Stoga bismo vam savjetovali da se obratite vašem dobavljaču.

Pokušajte ponovno kako biste bili sigurni da nije došlo do pogreške u pisanju. Ako ponovno dobijete iste rezultate, vaš kod na pakiranju ne nalazi se u našoj bazi podataka te zato nije važeći. Stoga vas molimo da kontaktirate svog dobavljača.

Kod koji ste unijeli već je zatražen nekoliko puta prije. Razlog tome može biti veći broj zahtjeva koje provode pouzdani partneri na razini trgovine. Međutim, to može značiti i da se kod pokušao upotrijebiti za proizvodnju lažnog proizvoda.

Stoga vas molimo da nas kontaktirate.

Kontaktirajte nas

Naše žarulje često prolaze nekoliko razina trgovine. Stoga je moguće da je pakiranje provjeren nekoliko puta. To ne znači nužno da se radi o lažnom proizvodu. Ako biste željeli da kod provjeri naš tim za povjerenje, slobodno nam se obratite.

Kontaktirajte nas

U jesen 2015. godine predstavljen je sustav OSRAM povjerenja. Otada žarulje sadrže dvije sigurnosne značajke. Međutim, još uvijek je moguće da pojedini dobavljači u skladištu imaju zalihe starije od jeseni 2015. godine koje nemaju nove naljepnice. Ako imate dvojbe u vezi sa svojim pakiranjem, kontaktirajte OSRAM.

Kontaktirajte nas

Načelno, OSRAM šalje samo zapakirane žarulje, u tiskanim kartonskim ili akrilnim kutijama za rezervne dijelove. Kontaktirajte svog dobavljača.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte svog dobavljača ili se obratite nama, rado ćemo vam pomoći.

Kontaktirajte nas

Podaci o žarulji

Kliknite sljedeću poveznicu da biste vidjeli gdje se nalaze podaci o žarulji.

Postupak provjere

Upotrijebite naš mrežni alat koji vas vodi korak po korak kroz postupak provjere.

Provjerite svoj proizvod

Provjera vrijedi za sve proizvode OSRAM XENARC koji su proizvedeni od 1. listopada 2015. godine, a to su sljedeći: D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R, D8S

OSRAM program povjerenja trenutačno je dostupan samo za ksenon proizvode.

Opća pitanja

Mnogo toga može poći po krivu s krivotvorenim žaruljama, primjerice kratak životni vijek, nestabilne boje rasvjete, zasljepljivanje drugih vozača samo su neke od posljedica. Ukratko, upotreba krivotvorenih žarulja znači riskiranje vlastitog života.

Auto servis obično će vam vrlo rado pokazati pakiranje i žarulju prije zamjene. Jednostavno ih unaprijed upitajte sljedeći put kada posjetite auto servis. Zahvaljujući QR šifri na pakiranju na licu mjesta možete provjeriti jesu li proizvodi originalni.