OSRAM powerful jump start batteries

OSRAM BATTERYstart

Kompaktni i snažni starteri za akumulatore

OSRAM BATTERYstart PRO 700

Uređaj za pokretanje za profesionalce

OSRAM BATTERYstart PRO 700

Promišljeni profesionalni uređaji za pokretanje skoka

Gotovo svaki vozač pomalo se pribojava da će čuti pucketanje svog startera. Slabi ili čak potpuno ispražnjeni akumulator ne samo da odgađa vaše planove, nego je i vrlo frustrirajući. Pogotovo zimski uvjeti snažno utječu na automobilske akumulatore i ograničavaju njihov rad, zbog čega se brže prazne. Uređaji koje zaboravite ugasiti, poput radija ili rasvjete kabine automobila, troše energiju - posebno u starijim automobilima bez automatskog isključivanja. Ako na vidiku nema susjeda s kablovima za paljenje, a vremena ponestaje, praktični i snažni starteri za akumulatore mogu vam pomoći da brzo napunite akumulator vašeg vozila.

Uređaj za pomoć u žurbi
Postanite neovisni o pomoći trećih strana: starter OSRAM BATTERYstart s tehnologijom litijevog kobalta vratit će vas na put u tren oka. Jednostavno odaberite proizvod koji odgovara zapremini vašeg motora - zahvaljujući svojoj kompaktnoj građi, sva tri startera za akumulator lako se pohranjuju u pretinac za rukavice vašeg vozila i uvijek su spremna za upotrebu ako je potrebno.

Malen, ali moćan
Zgodnih dimenzija i - ovisno o modelu - težine od 300 g do 700 g: starteri za akumulatore BATTERYstart su praktični i snažni, sve u jednom. Najbolje od svega je što zahvaljujući svom USB priključku funkcioniraju i kao prijenosni punjači i mogu puniti mobilne uređaje poput pametnih telefona, fotoaparata, tablet-računala i mnoge druge uređaje. Uz to, BATTERYstart 300 i BATTERYstart 400 dolaze sa svijetlim LED svjetlom, koje pomaže u povezivanju startera s akumulatorom po noći ili u mračnim područjima. Ugrađene sigurnosne mjere sprječavaju oštećenja od, na primjer, obrnutog polariteta, pregrijavanja ili kratkog spoja.

Spreman nakon jednog pritiska gumba
Molimo da pažljivo i po mogućnosti odmah nakon kupnje proizvoda pročitajte korisnički priručnik za svoj proizvod BATTERYstart. U slučaju nužde, na taj ćete način biti spremni i svjesni koje radnje treba poduzeti. Da biste pokrenuli vozilo starterom, spojite oba kraja kabela s akumulatorom automobila prema njihovim polovima. Ispravan slijed spajanja i odvajanja opisan je u priručniku. Nakon jednog pritiska gumba, proizvodi BATTERYstart odašilju puls koji aktivira vaš akumulator - tada ste spremni za ponovno pokretanje motora. Ne zaboravite nakon toga potpuno napuniti svoj starter kako bi bio spreman za ponovno korištenje.

Pronađite odgovarajući proizvod za svoje vozilo
Asortiman proizvoda BATTERYstart uključuje startere koji su prikladni za benzinske motore od 3 l i dizelske motore od 8 l ili 4 l. S pravim uređajem možete pokrenuti manje automobile i motocikle, kao i vozila poput terenaca, furgona i kombija. BATTERYstart 400 opremljen je i priključkom za utičnicu od 12 V pa može napajati i dodatnu opremu s utičnicom od 12 V izvan vozila, poput hladnjaka, ventilatora i kompresora za napuhavanje guma.

Pregled prijenosnih startera OSRAM BATTERYstart

Više informacija u našem katalogu

Značajke proizvoda

BATTERYstart 200

BATTERYstart 300

BATTERYstart 400

Kapacitet akumulatora 6,000 mAh13,000 mAh16,800 mAh
Preporučena zapremina benzinskog motora (maks) 3l6l8l
Preporučena zapremina dizel motora (maks)-3l4l
Amperi pokretanja 150A300A400A
Amperi vršne snage
500A1500A2000A
Vrijeme punjenja 2 sata 3 sata 3 sata
Broj USB utora od 2.1 A 122
Priključak s utičnicom od 12V --
Funkcija prijenosnog punjača
LED svjetiljka
Kutija za odlaganje
Jamstvo OSRAM2 godine*2 godine*2 godine*

* Detaljne uvjete jamstva pročitajte na našim stranicama o jamstvu

Uređaj za početak rada za radionice: BATTERYstart PRO

Puni se u roku od 60 sekundi