BATTERYcharge - pametni punjači akumulatora

Održavanje akumulatora

OSRAM BATTERYcharge

Pametni uređaji za punjenje i održavanje akumulatora za vozila od 6V do 24V

Pogotovo kada se automobili ne voze svakodnevno, a većinu vremena provode parkirani, od ključne je važnosti održavati akumulatore. Tijekom vožnje generator gotovo uvijek osigurava potpuno napunjeni akumulator, ali tijekom duljeg vremena parkiranja akumulator vozila neprestano se prazni. Bez obzira radi li se o vašem drugom automobilu, klasičnom automobilu ili kabrioletu, ako vam je automobilu u stanju hibernacije - i kako biste zajamčili pouzdano paljenje nakon dužeg vremena mirovanja, akumulator vozila treba redovito održavati.

Održavajte bateriju onako kako ona to zaslužuje

Naš asortiman proizvoda OSRAM BATTERYcharge pruža idealne uvjete za akumulator vašeg vozila. Pametni uređaji za održavanje akumulatora pune, štite i obnavljaju akumulator vašeg vozila. Čak i pri hladnim temperaturama, vaš će akumulator biti zaštićen i automatski će se održavati nakon što se potpuno napuni - sve dok automobil ponovno ne budete mogli odvesti u vožnju. Uređaji za punjenje akumulatora OSRAM mogu spriječiti potpuno pražnjenje akumulatora i tako produžiti njegov vijek trajanja.

Prepun izvanrednih značajki
Vaš proizvod BATTERYcharge zasigurno će vas impresionirati s pregršt korisnih značajki: sva tri uređaja za punjenje akumulatora kompatibilna su s vozilima s automatikom start-stop i štite akumulator vašeg automobila od potpunog pražnjenja u zimskom načinu rada. Litijeve baterije pune se ciklusom punjenja od 7 koraka, dok se najuobičajeniji olovni/AGM akumulatori pune sigurnim ciklusom punjenja od 9 koraka. S obzirom da smo uvjereni u kvalitetu naših proizvoda, dajemo vam dvogodišnje jamstvo OSRAM* na sve uređaje za punjenje akumulatora BATTERYcharge.

Jednostavno rukovanje, samostalno održavanje
Svi proizvodi BATTERYcharge pametni su i vrlo jednostavni za rukovanje. Jednostavnim pritiskom gumba, uređaji započinju višestupanjski ciklus punjenja i automatski prelaze u način rada za održavanje čim se akumulator ponovno potpuno napuni. Veliki LCD zasloni s pozadinskim osvjetljenjem lako se čitaju čak i u lošim uvjetima rasvjete. Sve jedinice opremljene su zaštitom od obrnutog polariteta i zaštitom od prenapona pa se nakon što spojite punjač za akumulatore BATTERYcharge možete jednostavno usredotočiti na važnije stvari..

Prikladni za mnoge vrste vozila
Gotovo da nema ograničenja za vaš vozni park: dok su modeli BATTERYcharge 904 i BATTERYcharge 906 kompatibilni s vozilima od 6V do 12V, model BATTERYcharge 908 kompatibilan je i s vozilima do 24V. Ovisno o proizvodu, to uključuje motocikle, većinu automobila, kombija, a u slučaju punjača BATTERYcharge 908 čak i dostavne kombije i manje kamione.

Značajke proizvoda

BATTERYcharge 904

BATTERcharge 906

BATTERYcharge 908

Snaga punjenja (maks.)4 Amps6 Amps8 Amps
Snaga punjenja (maks)2 Amps3 Amps4 Amps
Maksimalni kapacitet akumulatora za punjenje vozila od 12V90Ah110Ah150Ah
Maksimalni kapacitet akumulatora za punjenje vozila od 24V ----70A
Preporučuje se za upotrebu s motociklima, automobilimamotociklima, automobilima, SUV, vanterencima, kombijima, motociklima, automobilima, SUV, vanterencima, malim kamionima
Kompatibilan sa sustavima start/stop
Br. koraka za punjenje olovnih, AGM i EFB akumulatora999
Br. koraka za punjenje olovnih akumulatora777
OSRAM jamstvo2 godine*2 godine*2 godine*

* Detaljne uvjete jamstva pročitajte na stranicama o jamstvu