Dodatno pročišćavanje zraka u vozilu

OSRAM AirZing Mini

Pročišćava zrak kako biste mogli slobodno disati

Bakterije, virusi i alergeni su sveprisutni. Zarazne klice koje uzrokuju bolesti ulaze u vozilo kroz uređaj za klimatizaciju i mogu se lakše širiti u unutrašnjosti vozila, posebno u malim i zatvorenim prostorima poput kabine. To zarazu među suputnicima čini vjerojatnijom.

Pogotovo od globalne pandemije koronavirusa (Covid-19), higijenski standardi postaju sve važniji. Osim toga, pušenje u automobilu ili prijevoz kućnih ljubimaca stvaraju neugodne mirise i zrak teškim i zagušljivim.

OSRAMov fleksibilni pročiščivać zraka

Malen i tih – AirZingTM Mini

  • Može ubiti do 99 %* svih bakterija i određenih virusa
  • Jednostavan za uporabu s magnetskim držačem i USB kabelom
  • Nije potrebno mijenjati filtre, jer se filtri mogu jednostavno očistiti čistom vodom
  • Tihi rad pri samo 25 decibela
Više informacija u online katalogu

OSRAM AirZing Mini

Kako funkcionira Air ZingTM Mini

OSRAM Air ZingTM Mini veličine je jabuke. Elegantno crno kućište znači da se besprijekorno stapa s unutrašnjošću vašeg vozila te da je postojan, ali diskretan suputnik. Pomoću magnetskog adaptera s kvačicom, Air ZingTM Mini lako se može pričvrstiti na ventilacijske lamele u vozilu. Napaja se putem USB priključka. Pri samo 25 decibela, radi tiho i kontinuirano uvlači zrak iz vozila. Zrak prolazi kroz filtar od titanijevog oksida, koji je ozračen diodama koje emitiraju UV-A svjetlost. U tom procesu može ukloniti do 99 %* štetnih virusa i bakterija iz automobila, nakon čega ispušta pročišćeni ionizirani zrak kroz vrh kućišta. Također može ukloniti do 90 %* formaldehida, ukupnih hlapljivih organskih spojeva (TVOC) i neugodnih mirisa u automobilu.

Za svježu i čistu atmosferu u vašem automobilu

Bez obzira koristite li svoje vozilo u privatne ili poslovne svrhe - s Air ZingTM Mini proaktivno osiguravate bolju higijenu u automobilu i smanjujete viruse i bakterije u zraku. Čitav zrak u vozilu filtrira se i očisti za oko 30 minuta. Air ZingTM Mini također uklanja neugodne mirise i dim.

Upotreba pročišćivača zraka nije ograničena na vozila - budući da se može koristiti kao samostalni uređaj i za rad mu je potreban samo USB priključak, može se, primjerice, koristiti i na uredskom stolu.

Jednostavno rukovanje

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, jednostavnoj instalaciji i radu putem USB priključka (koji je uključen u opseg isporuke), Air ZingTM Mini može se instalirati na razna mjesta u automobilu. Čim zasvijetli plava dioda na vrhu uređaja, on započinje čišćenje zraka. Za razliku od pročišćivača zraka s HEPA ili ugljičnim filtrima, filtar od titanijevog oksida uređaja Air ZingTM Mini ne treba mijenjati. Samo ga je potrebno izvaditi u redovitim intervalima, isprati pod tekućom vodom i osušiti. To štedi novac, a i oslobađa vas nepraktičnosti pohrane novih filtara. Tim se također smanjuje otpad. Nakon što očistite filtar od titanijevog oksida, pročiščivač zraka ponovno je spreman za upotrebu.

Zagušljivi zrak nema šanse

OSRAM Air ZingTM Mini praktičan je uređaj za pročišćavanje zraka. Za razliku od mirisnih borića ili sličnih osvježivača zraka, miris se ne prekriva, nego se okolišni zrak učinkovito čisti. Nevidljive bakterije i virusi smanjuju se i više se ne šire u vozilu kroz ventilacijski sustav. Praktični Air ZingTM Mini tako pruža pročišćeni zrak u automobilu - bez stalne ventilacije i bez obzira na godišnje doba.

Air ZingTM Mini dolazi s dvogodišnjim jamstvom OSRAM**

Kako funkcionira Air ZingTM Mini

Za svježu i čistu atmosferu u vašem automobilu

Jednostavno rukovanje

Zagušljivi zrak nema šanse