Kamere za kontrolnu ploču

OSRAM ROADsight

Kamere za kontrolnu ploču visoke rezolucije za prednju i stražnju stranu vozila

Ponekad se u prometu dađete u situacijama kada se sve dogodi izuzetno brzo, a nesreća je neizbježna. Poslije se sjećate samo dijelova onoga što se dogodilo. Kako bi vam pomogle da se usredotočite na cestu, kamere za kontrolnu ploču visoke razlučivosti i širokokutnih objektiva snimaju što se događa izvan vašeg vidnog polja. Senzor G-Shock u kameri osigurava da kamere započnu postupak snimanja - čak i kada je vozilo parkirano. Kamere na nadzornoj ploči mogu vam pružiti dobar, umirujući osjećaj da je potencijalno važna snimka osigurana i dostupna ako to bude potrebno za kasniju analizu.1 Crno-bijele noćne snimke visokog kontrasta s kamere ROADsight 50 mogu vam osigurati da čak i pri sudaru u mraku ne propustite gotovo nijedan detalj.

Vaš neprimjetan suputnik

Kamere za kontrolne ploče OSRAM ROADsight dizajnirane su u diskretnim tamnosivim bojama. Sa svojim malim vanjskim dimenzijama, ova kompaktna mala kamera neupadljivo se uklapa u unutrašnjost automobila i izvana je gotovo nevidljiva. Postavljene iza retrovizora, nadzorne ploče jedva su primjetne pa se vi u potpunosti možete usredotočiti na promet.

Pristup putem aplikacije
Aplikacija OSRAMconnect, koja se može preuzeti iz mrežne trgovine Apple App Store ili Google PlayStore, povezuje vas s vašim automobilom.2 U bilo kojem trenutku možete prenijeti snimke s kamera ROADsight 30 ili ROADsight 50 (uključujući ROADsight REAR 10, ako je primjenjivo) na svoj pametni telefon i spremiti ih..1

Jednostavna instalacija
Svaka kamera za kontrolnu ploču ROADsight dolazi s alatima za instalaciju kabela iza unutrašnjih panela kabine vozila. To omogućuje da se kabel za napajanje s USB priključkom i utikačem od 12 V gotovo nevidljivo postave u automobil. Nakon što se nosač instalira na vjetrobransko staklo, kamera se može magnetno pričvrstiti na njega i postaviti u željeni položaj za snimanje.

Kamera za bolji stražnji pregled
Pričvršćena za stražnje staklo, stražnja kamera ROADsight REAR 10 može snimati ili unutrašnjost vozila ili cestu iza vozila. U oba slučaja, stražnja kamera mora biti kabelom spojena s kamerom na kontrolnoj ploči ROADsight 50.

Pregled kamera za kontrolnu ploču OSRAM ROADsight

Više informacija u katalogu

Značajke proizvoda

ROADsight 20

ROADsight 30

ROADsight 50

ROADsight REAR 10

Videorezolucija @ 30fps1080p1080p1440p1080p
Vidno polje120°130°140°130°
Zaslon 2''2''XX
GPS praćenjeXXX
WifiXX
Način rada za parkiranjeXX
Kapacitet pohrane3 Do 32GB Do 32GB Do 128GBX
Povezivanje sa stražnjom kamerom XX-
OSRAMconnectXX
Jamstvo OSRAM42 godine2 godine2 godine2 godine

OSRAMconnect – povezuje vas s vašim automobilom

Jednostavan pristup slikama i videozapisima

Aplikacija OSRAMconnect povezuje vas s vašom kamerom az kontrolnu ploču OSRAM ROADsight 30 ili ROADsight 50 i olakšava pristup snimljenim medijima. Gledajte videozapise i slike snimljene kamerom izravno na svom pametnom telefonu i spremite ih. Na primjer, slike nesreće brzo su dostupne i po potrebi se mogu koristiti kao dokaz..1

Aplikaciju OSRAMconnect možete koristiti i kako biste postavke svoje kamere podesili na svom mobilnom telefonu.2

Aplikaciju OSRAMconnect preuzmite ovdje:

Google PlayStore

1 Napomena: moraju se poštivati posebni zahtjevi i propisi zemalja, posebno u pogledu trajanja snimki/upotrebe i prijenosa podataka. Upoznajte se sa zakonima o zaštiti podataka u vašoj zemlji i pobrinite se da ih poštujete. Također se upoznajte i s relevantnim zakonima i propisima koji se odnose na upotrebu i vlasništvo kamera na kontrolnim pločama u vašoj zemlji te ih poštujte.

2 Kamere za kontrolnu ploču ROADsight isporučuju se s uključenim softverom na 11 različitih jezika: CZ, DE, EN, ES, FR, IT, NL, PL, RO, RU, SE. Aplikacija OSRAMconnect dostupna je na 7 jezika: DE, EN, ES, FR, IT, NL, PL.

3 Utor za karticu micro-SD card. Kartica nije uključena u opseg isporuke.

4Detaljni uvjeti dostupni su na našim stranicama o jamstvu.