NIGHT BREAKER: Svjetlo koje nadilazi očekivanja

Iskustvo vožnje bez stresa - svakodnevno

Jedna stvar je prije svega bitna za vaše iskustvo vožnje u mraku bez stresa i sigurno - superiorna jaka svjetlost. Iz tog razloga, OSRAM je sustavno razvijao i poboljšavao svoje žarulje viskokih performansi kako bi postala tri najmoćnija NIGHT BREAKER® proizvoda svih vremena.

Više svjetla na cesti pomaže u poboljšanju vašeg vida - a time i vaše sigurnosti. Donesite više svjetla na cestu sa novom OSRAM NIGHT BREAKER obitelji halogenih i ksenon žarulja, te ranije uočite zapreke i opasnosti!

Automobil - broj 1 obiteljsko prijevozno sredstvo

Automobil - broj 1 obiteljsko prijevozno sredstvo

Prijevozno sredstvo koje najčešće koriste obitelji1 u Njemačkoj za putovanja u slobodno vrijeme je automobil, a slijedi ga zrakoplov i vlak. Sve češći promet u kasnim i ranim jutarnjim satima, neočekivani predmeti na cesti i ograničena vidljivost doprinose da mnogi vozači osjećaju nesigurnost prilikom vožnje noću.

Još jedan čest problem je umor. Kada su vozači umorni, njihove reakcije su sporije; stoga ne čudi da se veliki broj nesreća događa noću, iako je promet lakši nego tijekom dana.

Automobil - broj 1 obiteljsko prijevozno sredstvo

Skoro svaki 13 automobil ima slabu rasvjetu

Vožnja noću je uvijek teška: noćna sljepoća, slabo osvijetljene gradske ulice i prepreke koje je teško vidjeti dok ne bude prekasno. Ne čudi stoga što se oko 70% svih nesreća događa noću. To čini jednu stvar prije svega bitnom za sigurnu iskustvo vožnje bez stresa: superiorno jaka svjetlost.

Share of fatal road accidents involving 18- to 24-year olds in the EU by the time of day

Share of fatal road accidents involving 18- to 24-year olds in the EU by the time of day

Osjećajte se sigurnije na gradskim ulicama i svim cestama sa novom obitelji NIGHT BREAKER

...osobito noću

"Sve veći promet u kasnim i ranijim satima, neočekivani objekti na putu ispred i ograničena vidljivost:mnogi vozači osjećaju nesigurnost prilikom vožnje noću. Drugi čest problem je umor. Reakcije su sporije pa nije iznenađenje što se visoki udio nesreća događa noću, iako je promet manji nego tijekom dana."

Svjetlo koje nadilazi očekivanja

Nadogradite sada na NIGHT BREAKER

Bez obzira odaberete li halogena ili ksenon svjetla, uvijek se možete osloniti na velike prednosti NIGHT BREAKER žarulja visokih performansi. Pitajte vaš lokalni servisni centar ili specijaliziranog trgovca koje su odgovarajuće žarulje za vaše vozilo. Naši stručnjaci za rasvjetu uvijek savjetuju promjenu žarulja istovremeno s obje strane vašeg vozila (u paru). Zbog toga su NIGHT BREAKER žarulje dostupne u paru u prikladnom duo box-u.

OSRAM-ov najnoviji asortiman proizvoda nudi kompatibilne NIGHT BREAKER žarulje za gotovo svako vozilo, čineći OSRAM gotovo uvijek prvim izborom - bez obzira trebate li zamjenu za halogenu ili ksenon žarulju.

Doživite cestu u novom svjetlu i iskoristite povećanu sigurnost zahvaljujući najnovijoj obitelji NIGHT BREAKER!

*Xenon (200%): U usporedbi s minimalnim zahtjevima ECE R98

više informacija