Uključite avanturu

OSRAM LED svjetla izrađena su tako da se upravo u najmračnijim situacijama pokažu u najboljem svjetlu. Sada asfalt možete ostaviti iza sebe i jasno vidjeti što nas čeka. Ovi robusni i elegantni reflektori i svjetlosne trake u obliku x mogu poboljšati vidljivost dalekog i bliskog polja, istovremeno poboljšavajući vozačke performanse, čak i u najekstremnijim uvjetima.

Asortiman proizvoda

OSRAM točno zna koliko vožnja 4x4 može biti izazovna. OSRAMov asortiman robusnih LED reflektora impresionirat će izvrsnom svjetlinom i visokom temperaturom boje u apsolutno bilo kojem okruženju.

Kontaktirajte OSRAM za dodatne informacije:

Upute za ugradnju

Propisi o ugradnji - Pravilnik za kratka i duga svjetla (ECE R112)

Iskusite snagu OSRAMa na cesti i izvan nje.

Na temelju Pravilnika ECE-a R112 (= Pravilnik o kratkim i dugim svjetlima) svjetla za vožnju trebaju biti postavljena u paru * s maksimalno 4 izvora svjetlosti za duga svjetla** za automobile i 6 izvora svjetlosti za duga svjetla za kamione, koja moraju biti izravno ožičena. Svako certificirano dugo svjetlo ima referentni broj napisan na kućištu ili poklopcu leće, koji odgovara vrijednosti svjćice izvora svjetlosti. Ovaj broj možete pronaći lijevo ili desno od oznake E. Prema Pravilniku ECE-a R112 ukupni zbroj prednjih svjetala za duga svetla pričvršćenih na automobil ne smije premašiti 100.

Ne postoje posebni propisi o ugradnji za širinu i visinu.

Propisi za ugradnju - pozicijsko svjetlo (ECE R7)

Na temelju Pravilnika ECE-a R7 (= Pravilnik o pozicijskim svjetlima), proizvodi se moraju postaviti u paru*

Automobil ili kamion smiju imati samo 4 pozicijska svjetla**, koja moraju biti izravno ožičena. Primjenjuju se posebni propisi o ugradnji za širinu i visinu. Za daljnje pojedinosti, pogledajte OSRAMovu ambalažu proizvoda ili tehnički list.

* moguća je primjena nacionalnih propisa

** uključujući postojeća prednja svjetla