\

Svjetla za vožnju i radna svjetla OSRAM LEDriving®

noć nema šanse

OSRAM iznova definira što možete očekivati od svog vozila. Danas vam raznolike izvedbe, oblici i uzorci snopova svjetala donose intenzivno bijelo LED svjetlo u najmračnije krajeve svijeta, na poslu ili u slobodno vrijeme. Također možete odabrati između tri serije reflektora: višenamjenski, funkcionalni i tanki. S OSRAMom, svjetlost oslobađa - na cesti, izvan ceste i na svim mjestima između.

Oživite svjetlost, na cesti i izvan nje.

Na cesti

Svjetla za vožnju LEDriving®

Bilo da želite uživati u elegantnom dekorativnom svjetlu koje će poboljšati izgled vašeg vozila danju ili osloboditi punu snagu vrhunskog kvalitetnog svjetla za vožnju po cesti noću, svjetla OSRAM LED jasan su izbor. Robusna i kompaktna, ona kombiniraju izuzetno visoku optičku učinkovitost s ravnomjernom raspodjelom svjetlosti i dizajnom reflektora koji smanjuje odsjaj.

Svjetla za vožnju OSRAM LEDriving® sukladna su s pravilima Gospodarske komisije za Europu (ECE) i dopuštena su za upotrebu na javnim cestama.

Izvan ceste (terenske upotrebe)

Radna svjetla LEDriving®

Energična i izdržljiva, ova robusna i kompaktna svjetla dizajnirana su za uspješan rad u najtežim uvjetima. Proizvodnja neće opasti kad padne mrak zahvaljujući ovim intenzivno bijelim LED svjetlima s izuzetno visokom optičkom učinkovitošću i sofisticiranim toplinskim upravljanjem. Snažnim uzorkom visokih snopova i prodornim osvjetljenjem dalekog i bliskog polja, ove jedinice olakšavaju naporan rad.

Radna svjetla OSRAM LEDriving® nemaju odobrenje Gospodarske komisije za Europu (ECE) i nisu dopuštena za upotrebu na javnim cestama.

Inzistirajte na OSRAMu - broju 1 u automobilskoj rasvjeti

Uz snažno osvjetljenje dalekog i bliskog polja do 450 m, OSRAMovo osvjetljenje visoke svjetline pokazat će vam put.

OSRAM vam daje snagu i fleksibilnost koji su vam potrebni za svladavanje bilo kojeg zadatka pomoću točkastih, širokih ili kombiniranih dugih svjetala, dostupnih u različitim kutovima i stilovima.

Homogena distribucija svjetlosti i smanjeno blještanje, čak i tijekom umanjenog dnevnog svjetla, za povećanu sigurnost na cesti s OSRAMovim asortimanom reflektora LEDriving®.

S izuzetno robusnom polikarbonatnom lećom i višestrukom zaštitom od napona, OSRAMovi reflektori LEDriving® osiguravaju pouzdanost u najekstremnijim uvjetima.

Sva svjetla za vožnju i radna svjetla OSRAM LEDriving® imaju 5-godišnje jamstvo tvrtke OSRAM.

Čista LED učinkovitost

Kombinirali smo tehnologiju visokih performansi OSRAM LED s najnovijom inovacijom u izravnom osvjetljenju. OSRAM-ov posebno dizajnirani zakrivljeni reflektor slobodnog oblika poboljšava optičke performanse preusmjeravanjem LED svjetla prema van kako bi se smanjio odsjaj i poboljšala vidljivost.