Vidite dalje, vozite sigurnije

Pojačajte dojam svog vozila bijelim LED svjetlom koje je jednako lako ugraditi kao i cijeniti. Proširite vidljivo područje ceste pred vama ravnomjernom distribucijom svjetlosti, od ruba do ruba.

Asortiman proizvoda

Kad padne mrak, ne dozvolite noći da vam određuje pravila. LED svjetla za vožnju tvrtke OSRAM održat će vas u pokretu na mjestima na koja druga svjetla jednostavno ne mogu ići.

Kontaktirajte OSRAM za dodatne informacije:

Upute za ugradnju

Propisi o ugradnji - Pravilnik za kratka i duga svjetla (ECE R112)

Iskusite snagu OSRAMa na cesti i izvan nje.

Na temelju Pravilnika ECE-a R112 (= Pravilnik o kratkim i dugim svjetlima) svjetla za vožnju trebaju biti postavljena u paru * s maksimalno 4 izvora svjetlosti za duga svjetla** za automobile i 6 izvora svjetlosti za duga svjetla za kamione, koja moraju biti izravno ožičena. Svako certificirano dugo svjetlo ima referentni broj napisan na kućištu ili poklopcu leće, koji odgovara vrijednosti svjćice izvora svjetlosti. Ovaj broj možete pronaći lijevo ili desno od oznake E. Prema Pravilniku ECE-a R112 ukupni zbroj prednjih svjetala za duga svetla pričvršćenih na automobil ne smije premašiti 100.

Ne postoje posebni propisi o ugradnji za širinu i visinu.

Propisi za ugradnju - pozicijsko svjetlo (ECE R7)

Na temelju Pravilnika ECE-a R7 (= Pravilnik o pozicijskim svjetlima), proizvodi se moraju postaviti u paru*

Automobil ili kamion smiju imati samo 4 pozicijska svjetla**, koja moraju biti izravno ožičena. Primjenjuju se posebni propisi o ugradnji za širinu i visinu. Za daljnje pojedinosti, pogledajte OSRAMovu ambalažu proizvoda ili tehnički list.

* moguća je primjena nacionalnih propisa

** uključujući postojeća prednja svjetla